"Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding. In aanvulling hierop zijn er producten van Orthica, die op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld. Orthica is van Nederlandse bodem en biedt al meer dan 30 jaar kennis, educatie en voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl."

Voedingssupplementen als aanvulling op gezonde levensstijl

In onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Daarnaast brengen levensfases een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Verschillende situaties kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Het is verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling, want die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale voedingssupplementen voor senioren.

Supplementen voor elke fase in het leven

Orthica beoogt al meer dan 30 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Hiervoor delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen we onderzoek en ontwikkelen we producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

Hoe wij ons onderscheiden

Naast de optimale dosering, hoge kwaliteit en supplementen voor iedereen in elke fase van het leven, onderscheidt Orthica zich op de volgende punten:

  • Al meer dan 30 jaar specialist van Nederlandse bodem in voedingssupplementen
  • Bij elke leefstijl en levensfase
  • Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
  • Vrij van synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen
  • Eigen unieke recepturen volgens recente wetenschappelijke inzichten.
  • Inhoudsstoffen gegarandeerd tot het einde van de houdbaarheidsperiode.
  • Strenge leveranciersselectie en doorlopende kwaliteitscontrole.
  • HACCP-gecertificeerd voor het gehele bedrijfsproces.
  • Zuivere ingrediënten: GMO-vrij, niet doorstraald.